Vraag en antwoord

N.a.v. de vraag; wat is het doel van onze Zon? Komt de volgende vraag in mij op: Wat is het doel van de sterren die voor ons zichtbaar zijn aan de hemel?

De sterren die voor ons zichtbaar aan de hemel staan, hebben allemaal hun invloeden naar de Aarde en de mensheid toe. En natuurlijk is onze uitstraling van invloed op dezelfde sterren. Wat is het doel van onze Zon? Je kunt je afvragen waarom we als mensen zo graag willen weten of er leven is op een andere planeet, of waarom we namen geven aan alles wat we zien in het Universum. Zo is er veel interesse naar de oorsprong van Leven door terug te gaan naar het begin van het Licht wat we hier op Aarde ontvangen. Waarom zijn we daar zo naar op zoek, wat willen we nu Echt weten? Willen we oprecht weten wat onze oorsprong is als mens of willen we dat weten om controle over het Leven te vinden? Ik denk dat het beiden is met het bewustzijn van nu. 50 jaar geleden wisten we nog niet beter dan dat er 7 planeten waren en kreeg je bij wijze van spreken een tik als je iets anders beweerde. Er is ook heel lang geloofd dat onze Aarde het middelpunt van het heelal was. Ook daar stond de doodstraf op als je anders beweerde. Zo zie je hoe moeilijk het is om met nieuwe inspiratie te komen. Er staat geen straf meer op, maar er is nog steeds veel moeite om andere ervaringen te geloven en te verstaan. Ervaringen die voortkomen uit innerlijke vernieuwing, voortgang en creativiteit.

Ik heb ooit eens gelezen dat bij het zien van een nieuwe ster er op Aarde iets nieuws gegeven kan worden. Dat wij daar dan als mensheid klaar voor zijn. Dat klopt wel met wat ik zelf ook zou kunnen vertellen. Maar wat voor details dat dan zijn, mogen we nog meer gaan onderzoeken. Het zal aanvullend zijn op de details van het Watermantijdperk die steeds meer in ons bewustzijn geactiveerd worden. Nu het Watermantijdperk Regeert zullen de sterren die ook hierin een kwaliteit hebben, meer gekend gaan worden, terwijl andere sterren die meer bij een ander tijdperk horen dan hun kwaliteit meer kunnen geven. Dit gebeurt trouwens door frequenties van Licht toe te passen waar nodig. IN de toon van Waterman.

Voor nu lijkt mij dit even genoeg. Hier over schrijven is mee gaan in de eeuwige beweging van het Universum en dat leren materialiseren. Het meer worden van de mens, de God vorming van de mens.

Reageer op "N.a.v. de vraag; wat is het doel van onze Zon? Komt de volgende vraag in mij op: Wat is het doel van de sterren die voor ons zichtbaar zijn aan de hemel?". Of stel een nieuwe vraag.

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;