Overnachten om nieuwe inspiratie te ontvangen en om tot rust te komen.

Volgens Plato, de leerling van Socrates, is inspiratie een middel om tot dieper inzicht te komen. Inspiratie wordt steeds meer gezien als een eigenschap van de mens, de innerlijke kracht die je als mens bezit om tot bepaalde ingevingen en ideeën te komen.

Aquarian Lighthouse

Bij Aquarian Lighthouse komt inspiratie samen in de bewoners, de activiteiten, de elementen en het ontwerp, waardoor het Domein van nature rust en stilte geeft. Hierdoor is het voor iedereen een bijzondere plek om tot rust, inspiratie en inzicht te komen.

Eindeloos genieten van de ruimte en het uitzicht in de Achterhoek.

Ons Domein is te bereiken via een bijna kilometer lange doodlopende oprijlaan. Hierdoor ben je verzekerd van de natuurlijke stilte van het platteland, de kabbelende rivier en de prachtig zingende vogels. Vanaf ons terrein zijn verschillende fiets- en wandelpaden direct bereikbaar.

De Besselink Stuw is het toegangsbruggetje naar Almen waar je met de fiets ‘s ochtends verse broodjes kunt halen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Finse sauna met ligweide. Kom het zelf ervaren, we kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten.

Camping Groot Besselink

Unieke visionaire camping

We hebben ons best gedaan de luxe camping voor ieder toegankelijk te maken die net als wij houden van rookvrij, rust, ruimte en uitzicht. De keus van een exclusieve camping is gemaakt door dit verlangen. Het architectonische ontwerp met haar ruime bijzondere plekken voor de kampeerder is een lust voor het oog. De elementen Water, Vuur, Aarde en Lucht zijn opgenomen in het geheel.
Meer informatie

Eco 2 tot 4 persoons vakantiewoningen

Wat valt er nog te zeggen van woningen die zo comfortabel zijn en dan ook nog eens op de mooiste plek van de Achterhoek staan! Je wordt er stil van. De woningen zien er mooi en stijlvol uit. De vergezichten met de ondergaande zon in al haar schitterende kleuren zijn zo rustgevend. Ga op in de glooiende hellingen van het Achterhoekse coulisselandschap en vergeet even alles om je heen.
Meer informatie
Aquarian Lighthouse - Groot Besselink

Luxe 2 tot 8 persoons vakantievilla’s

Aan de rand van de luxe camping Domein Groot Besselink in de Achterhoek, omheind door een haag van beschermende bomen, bevinden zich twee luxe vakantie villa’s. De villa’s zijn zo gesitueerd dat rust, ruimte en uitzicht centraal staan. Om deze te garanderen zorgen de raampartijen voor een naadloze overgang naar het coulisselandschap van de Achterhoek.
Meer informatie

Ons gehele park is rookvrij. Bekijk de tarieven op de prijslijst.