Vraag en antwoord

Is wat ik doe gerelateerd aan een religie?

Ligt er aan hoe je religie interpreteert. De betekenis in de encyclopedie is: Religie, een meestal al eeuwen lang bestaand stelsel van verhalen, rituelen en gedragsvoorschriften, gebaseerd op een geloof in een God, of Goden.

De kennis die ik heb komt allereerst voort uit een diep verlangen Mezelf te kennen. Doordat IK mezelf leer kennen en dat altijd een doorgaande beweging IN mij is leer ik mijzelf kennen. KEN U ZELF is al een eeuwenoude waarheid die niet als religie is omschreven, maar zeker een van de diepste wijsheden op aarde bevat. Hoe meer ik versta van de wetten van Leven (mijzelf kennen) hoe meer ik mezelf kan vinden in de religies die gebaseerd zijn op Eenheid van Leven. De bezinning op het Domein staat in het teken van het Leven leren liefhebben door zelf het Leven te zijn. Ik geloof dat als dit in de orde van Waterman gebeurt de mens God IS. De vormgeving hiervan is gerelateerd aan iemand zijn detail/wens.

Reageer op "Is wat ik doe gerelateerd aan een religie?". Of stel een nieuwe vraag.

3 gedachten over “Is wat ik doe gerelateerd aan een religie?”

    • Best veel vragen in een. De wetten van Leven veranderen naar mate de tijdperken veranderen. Ieder tijdperk heeft zijn specifieke wetten. In dit tijdperk zijn het vooral de mensen die de wetten van Leven bepalen. Gelukkig kunnen alleen wetten die IN waarheid besloten worden ook uitgevoerd worden. Dat betekent dat ze altijd vanuit de éénheid van Leven hun functie moeten uitdrukken. Dit is dan een wet. Een wet dient altijd het geheel van Leven. In de praktijk houdt het in dat in het horen van je innerlijke verlangen in waarheid te leven, je vrijwillig aan deze wet dienstbaar bent. Een wet mag niet dwingend zijn, maar helpen sturing te geven aan het geheel met daarin de uitdrukking van jouw wens/verlangen. Daarin word je dan ondersteund door alle mensen die net als jij naar waarheid willen Leven en dienstbaar zijn aan het Leven.
      Zo heb je ook de kans dat te leren wat voor jouw specifieke detail van toepassing is. Daarmee krijg je meer en meer zicht op wie jij IN waarheid bent. JIJ bent meer dan het jezelf leren kennen, want jezelf (zijn) is altijd afhankelijk van de uitdrukking van het geheel.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;