Over ons

Een onderscheidende camping waar je naast je alledaagse verblijf mogelijkheden hebt om je leven meer inhoud te geven.

Waterman Leeft als een Helder Begin
Aquarian Lighthouse geeft de mensheid weer zin

Esther, Maria en Mhura zijn samen met hun gezinnen de bewoners van het Domein. Het Domein is ontstaan uit de wens een plek aan te kunnen bieden waar mensen zich kunnen bezinnen op het leven. Met daarnaast de mogelijkheden om vragen te stellen, lessen te volgen en te ontspannen. Wij zijn vier jaar geleden verhuisd vanuit De Meern in de provincie Utrecht. En met ons zijn nog 24 mensen hier in de buurt gaan wonen. Deels voor dit prachtige landschap, deels om de drukte van het westen achter zich te laten en voor het grootste deel, omdat ze de lessen van dichtbij wilden blijven volgen.

Na vijf jaar overal in Nederland gezocht te hebben, zijn we hier terechtgekomen. Dit was absoluut meteen de plek waar we wilden wonen. Helaas was er geen toestemming om hier een groepsaccommodatie te faciliteren. Dit is de reden waarom het een camping geworden is. Door de camping vorm te geven met de Elementen, de mogelijkheden van huisjes, het exclusieve ontwerp zijn we de camping Domein gaan noemen. We willen daarmee de meerwaarde van deze plek aangeven. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig om van je vakantie een zinvol en waardig verblijf te maken.

sunrise in the pine trees forest
DGB-5480

Mhura

Initiatiefneemster van deze website. Samen met Maria (al 25 jaar) en ondertussen Esther nu 12 jaar, leven, wonen en werken wij op het Domein van camping Groot Besselink. Ik ben ondertussen meer dan 30 jaar intensief bezig inhoud te geven aan mijn Leven en dat van mijn medemens. Gedurende die tijd heeft zich een pad gemanifesteerd. Een pad wat ook wel de Ruby weg wordt genoemd. Een weg van liefde, geordend in waarheid en dienstbaar aan de gelijke waarde van (de) mens en (de) Natuur.

 

Esther

Ik leer en loop mee zoveel ik kan. Mee bewegen in de Waterman lessen en ze toepassen in het dagelijkse leven heeft mijn leven dat gegeven waar ik altijd naar op zoek was. Al was ik mij niet bewust dat ik hiernaar op zoek was. Nu ik leef, werk en beweeg met Mhura en anderen merk ik pas hoe ik afgeleid was van mijn diepste verlangen. Gelukkig heb ik Aquarian Lighthouse gevonden en heb ik een doel in mijn Leven. Mijn doel is één zijn met de bestemming als geheel. Het leukste is vragen stellen en dan totaal onverwachte antwoorden krijgen die mijn begrip te boven gaan. En toch.

Forest
DGB-5514-768x512
Deer in forest, Grand Canyon National Park, Arizona, USA
DGB-8993-768x512

Maria

Ik geef het woord aan de lessen en ik schrijf ze op. Mhura en ik zijn al jaren bezig de lessen uit te dragen. Mijn bijdrage hieraan komt terug in de boeken die ik geschreven heb. Deze boeken hebben ieder een detail van het Watermantijdperk en geven op een gigantische manier duidelijkheid over ons vermogen om als mens te creëren en zelfs eeuwigheid te materialiseren.  Door keer op keer te wandelen hebben we een basis opgebouwd waarin ik MIJ steeds meer kan Vinden. Ik voel mij zoveel meer dan wat ik nu kan beseffen in mijn fysieke hersenen. Ik geef graag een andere vorm aan mijn Lichaam zodat we een toekomst van hoop creëren. Ik woon in die zin op de voor mij juiste plek om mij te ontwikkelen. Een ontwikkeling die het geheel van Leven Recht doet.

Groot Besselink

Luxe domein in Almen (Achterhoek). Kom in alle rust genieten en bezinnen op onze gloednieuwe, exclusieve camping in de Achterhoek met luxe accommodaties. Verwonder je over de onder architectuur ingerichte opzet van het terrein en de stilte om je heen. Geniet van je ruime plaats of accommodatie, het overweldigende uitzicht & de kabbelende rivier. Ons domein is een oase van rust, ruimte, uitzicht én inspiratie.

Luchtfoto Groot Besselink
FotosArtboard 6