Vraag en antwoord

Zou je iets willen schrijven over wat MEER in het Leven is. Waar het vandaan komt en hoe het MEER onze cellen en de Aarde kan raken?

Ja. Ik kan vertellen wat ik zelf ervaar als MEER. Wat bedoel jij met MEER? Ik vermoed dat je daarmee gematerialiseerde beweging bedoelt. Een beweging die het Leven raakt en het Leven IS en dat je met de beweging MEER maakt van het Leven, waardoor onze cellen geraakt worden om in beweging te komen. Ook onze Aarde wordt geraakt als de mens en zijn cellen meer in beweging komen met de bedoeling het Leven MEER te maken. Het gevolg is Orde en Comfortabel Leven.

Dit betekent dat je een beroep doet op de verantwoordelijkheid van de Mens om zijn/haar Leven MEER beweging en/of MEER inhoud te geven. Hoe ontstaat het MEER? Door de keuzes van de individuele mens en de mensheid als geheel. Dan heb je het over de richting van ÉÉN die in beweging komt of is, die als een Geheel dezelfde bestemming hebben. Dat betekent dat ieder gerealiseerd/gematerialiseerd Detail zich in dezelfde richting beweegt en hiermee aan zijn/haar bestemming beantwoordt. Dan ben je Orde aan het vormen met elkaar, een Orde die onderdeel is van het Universum.

Waar het MEER vandaan komt is de Adem. De Adem van de Geest, de Heilige Geest, zoals wij het kennen van de Westerse religie. Wanneer de Adem de mens raakt, zet het de Mens in beweging. Dat is in ieder geval de bedoeling. Doordat onze angsten gepaard gaan met ons vernauwende bewustzijn, zijn we niet in staat om volop de Adem van de Geest te belichamen. Hierdoor kan de Heilige Geest niet tot de ontwikkeling komen die nodig is om de Materie te verlichten, zowel van donker naar licht als van zwaar naar lichter. Deze beweging is het MEER. Niet als een dualiteit, maar als het MEER van de gematerialiseerde Adem die Heilig wordt op het moment dat de Adem de mens raakt die in beweging is vanuit zijn eigen wens IN en aan het geheel dienstbaar te zijn. Feitelijk wordt de Wil van God gelijk aan jouw WIL om te Ademen. Dan krijg je een Heilig MENS.

Reageer op "Zou je iets willen schrijven over wat MEER in het Leven is. Waar het vandaan komt en hoe het MEER onze cellen en de Aarde kan raken?". Of stel een nieuwe vraag.

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;