Walk & Talk

Wandelen vanaf huis, met zin-gevende wandelingen.
Elke dinsdag-, donderdag- en zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur.

Wandelen voor je gezondheid

Waarom is wandelen goed voor je gezondheid?

Wandelen voor je geestelijk welzijn

Ontspannen wandelen is een weldaad voor je denken

De eerst aankomende Walk & Talk

Boek je ticket op de pagina van de datum van je keuze.

Geen evenementen gevonden!

Wandelen als zin-geving

Onze wandelingen geven letterlijk ZIN.

Tijdens de wandeling geef ik geleide meditaties en lessen over het Leven.

Wil je antwoorden op: waarom leef ik, wie ben ik, ik heb alles maar ben nog niet gelukkig, ik ben depressief, ik word gek van mijn lichaam en denken enz. enz.

Hier leer je waarom je leeft en hoe je richting geeft aan je eigen Leven.

Vanaf je huis of die mooie plek waarvandaan jij wilt wandelen. De wandelingen geven je ontspanning en inspiratie. Je hoort en ervaart de natuur en je leert over en van je eigen natuur, je eigen mens zijn. Wat is mens zijn? Een gezond(en) mens ervaart rust en eenheid met de natuur en heeft weet van het creëren van een natuurlijk geordende schepping.

De hele wandeling word je gedragen in de schoonheid van de natuur en het verstaan van de diepere zin van Leven. Je loopt samen met ons en toch je eigen weg. De weg die je loopt is de weg die je creëert en vice versa.

Het is een fijne manier om elkaar te ontmoeten en veilig, want ook al lopen we samen je bepaalt je eigen weg.

We lopen met het online programma gotomeeting. Als je dit gedownload hebt, stuur ik je de code en kan je mee wandelen vanaf huis. We wandelen dinsdag-, donderdag- en zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. 15 euro per wandeling inclusief opname. Het is een geniale (zoals een mede wandelaarster zei) manier om op jezelf en met elkaar te wandelen. Je kunt alleen luisteren maar ook vragen stellen of je ervaringen delen. Op deze manier ben je vrij om op je eigen tempo te wandelen en je eigen afstand van de wandeling te bepalen.

En terwijl je lichamelijk en geestelijk tijd en aandacht voor je zelf hebt, krijg je ook de handvatten om je Leven te verdiepen en vervulling te vinden.

Graag tot horens bij onze Walk en Talk