Vraag en antwoord

Hoe zie je een Man/Vrouw in het Watermantijdperk?

Tja, lastige vraag. Ik heb een mannengroep en vrouwengroepen, waardoor het verschil tussen man en vrouw heel voelbaar wordt voor mij.

In het kort zou ik nu zeggen dat MAN richting geeft (is ook de zon) en VROUW vormt (is ook de materie). Praktisch gezien is dat ook een feit. Wat het precies inhoudt om vrouw te zijn of man te zijn is best wel een wereld van verschil. Ik snap ook enorm goed waarom we elkaar zo ongelooflijk slecht of niet verstaan (hopelijk niet voor iedereen). Waar komt het verlangen van de mens vandaan om samen te komen? En hebben we daarvoor dus een MAN en VROUW nodig? Daar is mijn antwoord een volmondig JA op.

Want dat is precies wat de schepping Meer maakt. Alleen mannen maakt de schepping niet meer maar alleen vrouwen ook niet. We hebben elkaar dus heel hard nodig. Ik ga ervan uit dat MAN in het Watermantijdperk weet heeft van zijn eigen vermogen tot richting geven en dat doet vanuit het verlangen een geordend geheel te creëren als EEN met VROUW/materie. VROUW mag zich bewust zijn van het feit dat ze vormt, dat ze vormt wat haar gegeven is. Als ze hier wakker in is, kan ze onderscheiden wat ze wil vormen en wat bij haar past wat betreft haar wens. Natuurlijk doen we dit al. Alleen zijn we hier over het algemeen niet echt bewust van. Dit gaat niet speciaal over relaties, maar over onze kennis, ervaring en gewaarwording wat betreft MAN/VROUW.

Reageer op "Hoe zie je een Man/Vrouw in het Watermantijdperk?". Of stel een nieuwe vraag.

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;