Vraag en antwoord

Wat zijn de specifieke aspecten of details van het Watermantijdperk?

Mooie vraag: de aspecten zou ik zien als waar we allemaal mee te maken hebben. De details zijn wat het woord al zegt meer gedetailleerd.

De aspecten zie ik meer als de hele beweging van ons universum zoals nu het Watermanteken zijn invloed doet gelden. Hier hebben we of we nu willen of niet mee te maken. Wat betreft een detail kan je wel zelf beslissen of je daar wat mee wil of kan. Juist in de specifieke lichtfrequenties van Waterman zitten details als Vrijheid, Waarheid, Equilibrium, Broederschap, Orde, Recht, Verenigen, Wijsheid en nog meer.

Wij denken vaak dat het normaal is dat wij deze impulsen voelen, maar dat is niet zo. Deze impulsen zijn er al heel lang, maar waarom leven we er dan nog niet naar? Dat is omdat we nog vasthielden aan het vorige tijdperk het Vissentijdperk. En nog steeds zie je veel mensen erg in verwarring komen in deze tijd omdat ze niet mee kunnen met de huidige impulsen. En als we de impulsen voelen, kunnen wij ook niet anders dan ze met het Vissen bewustzijn vorm geven. Ik zie erg vaak dat mensen vrijheid willen en dat denken te bereiken door te gaan vechten. Dit geeft natuurlijk zeker geen vrijheid voor jou als mens. Dan is vrijheid gerelateerd aan een ander. Dat mensen als geheel vechten voor hun vrijheid begrijp ik wel vanwege de ongelijkheid in de wereld. Maar als ons collectieve bewustzijn niet verandert, blijven we ons onvrij voelen en daardoor vaak bedreigd.  

Reageer op "Wat zijn de specifieke aspecten of details van het Watermantijdperk?". Of stel een nieuwe vraag.

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;