Vraag en antwoord

Wat is een tijdperk?

Er zijn verschillende soorten tijdperken een daarvan is gerelateerd aan een specifieke periode in wereldse waargenomen activiteit.

Een tijdperk is een indeling van de tijd in een niet-constant aantal jaren. De middeleeuwen en de bronstijd zijn voorbeelden van tijdperken. (bron: Wikipedia)

Het Watermantijdperk komt voort uit de stand van de zon, de eeuwenoude astrologie en waargenomen activiteit in het heelal.

Het Watermantijdperk is gerelateerd aan de stand van de zon in ons zonnestelsel en daarbuiten. (bron: fingerprints of the Gods Graham Hancock) Een eeuwigdurende beweging van sterren, zonnen, planeten en onze maan geven hun licht vanuit een andere invalshoek. Doordat dit gebeurt, krijgen we andere impulsen via onze zon. De impulsen die op dit moment op de aarde komen zijn gerelateerd aan het heersende sterrenbeeld die achter de zon opkomt. En dat is nu Waterman, dat was het Vissen teken. Dit zijn periodes van meer dan 2000 jaar. De overgangsperiode die we nu door gemaakt hebben van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk heeft ongeveer 80  a 90 jaar in beslag genomen.

Reageer op "Wat is een tijdperk?". Of stel een nieuwe vraag.

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;