Vraag en antwoord

Mijn wens voor het Nieuwe Jaar 2022

Het Nieuwe Jaar van 2022

Een lijn van getallen, een beweging van jaren. Jaren die elkaar volgen en daarmee ons naar een toekomst brengen. Stap voor stap en Jaar na Jaar. Iedere keer die beweging naar het volgende Jaar. Wat heeft het afgelopen Jaar ons gegeven en wat zal dit Jaar ons brengen?

De overgang van een oud naar Nieuw Jaar; zo’n fantastisch moment in de tijd waar je bij stil kunt staan. En er met elkaar over kunt delen en brainstormen. Je kunt ervaringen delen, je hoop bespreken met elkaar, het Leven samen delen. Ik gun iedereen het samenkomen met elkaar, het vervullend samenkomen. Gaat dat lukken dit Jaar?

Natuurlijk gaat dat. Met soms wat aanpassingen zoals de computer of de telefoon. Maar met name de wil om met elkaar te bespreken, te delen: waar jij zit in de tijd, waar WIJ zitten in de tijd. Wat heb je geleerd het afgelopen Jaar en wat wil je leren in het Nieuwe jaar? Stilstaan bij de mogelijkheden die je hebt om jezelf te leren kennen, je zelf te leren liefhebben. De hoop met elkaar delen dat we groeien in Mens zijn, groeien in waarde. Waarde waardoor jij je Leven vervullend maakt.

Ik wens het Nieuwe Jaar veel geluk en wijsheid toe.

En ook inzicht en orde op alle terreinen van en in onze samen-leving.

Liefs, Mhura

Reageer op "Mijn wens voor het Nieuwe Jaar 2022". Of stel een nieuwe vraag.

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;