Vraag en antwoord

Ik vraag mij af hoe je in het Aquarian tijdperk in vrijheid kan leven. Kan je dat uitleggen?

Wil je in vrijheid Leven? Waarschijnlijk zeg je meteen ja. Dan is de vraag waarom doe je het dan niet? Het feit dat je erom vraagt betekent al dat je beseft dat je niet vrij bent. Ook al ben je een inwoner van Nederland waar de mensen zogezegd vrij zijn. Dat wil inderdaad niet zeggen dat we ook Vrij Zijn. Hoe kan je wel ervaren dat je vrij bent in dit tijdperk. Allereerst is dat een groeiproces. Het is niet mogelijk en ook niet gewenst voor onze lichaamsstructuren om van het ene op het andere moment ineens vrij te zijn. Vrij van alle opgedane ervaringen waar we lichamelijk en geestelijk in zijn gaan geloven.
Het verlangen naar vrijheid is een van de impulsen van de Waterman constellatie, maar wat is vrijheid? De impuls mag omgezet worden in naar waarheid vrij Leven. Wat we nu vaak doen is onze vrijheid bevechten of er in lam slaan, beide geven geen ruimte voor innerlijke vrijheid. De impuls vrijheid is sterk, maar we proberen het vorm te geven met ons bewustzijn. Dit bewustzijn is vaak nog gerelateerd aan het bewustzijn wat we hebben opgebouwd in het vorige tijdperk, het Vissentijdperk. Waardoor we de impuls naar vrijheid omzetten in niet vrije acties die ook weer pijn veroorzaken. Je kan in vrijheid Leven in Aquarius, wanneer je weten van binnen (de impuls) en de uitvoering (bewustzijn) naar buiten gelijk zijn aan elkaar. Dan schep je orde en harmonie wat nodig is voor de groei en ontwikkeling van het geheel. Juist in het geheel van Orde ervaar je de vrijheid/veiligheid om uitdrukking te geven aan jouw wens en detail. Voldoende?

Reageer op "Ik vraag mij af hoe je in het Aquarian tijdperk in vrijheid kan leven. Kan je dat uitleggen?". Of stel een nieuwe vraag.

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;