Vraag en antwoord

Hoe verbinden we ons met elkaar in Waterman?

Het Watermantijdperk is het tijdperk waarin we als mensheid moeten gaan samenwerken en leven met elkaar maar ook met onze innerlijke en uiterlijke natuur.

Dit is al enorm zichtbaar door de kennis van internet, vervuiling enz. De diepere beweging hierin is dat we moeten verbinden. Om als geheel verder te kunnen is nog niet echt wakker in het collectieve menselijke bewustzijn.

Dit is precies de reden dat de basis nu het Maltezer kruis is waaruit de orde voortkomt voor het geheel. We zijn al aan het verbinden door alle kennis die er is. Als deze kennis verinnerlijkt/ wakker wordt in ons gaan we daarmee bewust verbinden als een netwerk van Licht.

Reageer op "Hoe verbinden we ons met elkaar in Waterman?". Of stel een nieuwe vraag.

4 gedachten over “Hoe verbinden we ons met elkaar in Waterman?”

 1. Je zegt “Als deze kennis verinnerlijkt/wakker wordt in ons gaan we daarmee bewust verbinden als een netwerk van Licht.”
  Hoe kunnen we kennis verinnerlijken of wakker laten worden?

  Beantwoorden
  • Hoe kunnen we kennis verinnerlijken of wakker laten worden? Door in onze materie, ons lichaam opgedane ervaringen die niet ten doel staan van jouw verlangen te bevrijden.
   Hoe bevrijd je dat? Door de beweging van de kosmos deel te laten zijn van jou en dat gaat via jouw wervelkolom en zenuwbanen. Opgehoopte ervaringen zorgen voor een mindere of langzamere doorstroming van licht waardoor je minder wakker bent. Door je te blijven richten op wat er IN jou in beweging wil komen, komt er langzaam maar zeker kennis over het meebewegen met de kosmos, met het geheel dus. Deze kennis wordt verinnerlijkt als een beweging die in beweging blijft ook in je materie, in je lichaam blijft bewegen. Kennis wordt wakker door beweging van binnenuit en doordat het van binnenuit eigen wordt, past jouw lichaam zich daarop aan. Hoe meer je IN de beweging van het geheel bent, hoe meer de opgedane ervaringen worden verlicht. Door het verlichten gaat je leven licht uitstralen.

   Beantwoorden
  • Feitelijk ben je al in de beweging van licht dus ook in het netwerk. Alleen zijn we daar niet volledig wakker in. Het netwerk van licht ontstaat door de constante beweging van de zon, maan, aarde en andere sterren en planeten in het universum. Door verenigde materie waar de hele tijd licht op schijnt, krijg je lijnen op aarde waardoor er een netwerk verschijnt. Dat wordt steeds helderder naarmate we als mensen hierin meebewegen en ook het licht toestaan ons te voeden. Het voeden is ook heel letterlijk via de Aarde, ruimte en fysieke voeding. De voeding, Je adem zorgt ervoor dat je meer en meer bewust en wakker deel zult zijn van het netwerk van Licht, mits je dat écht wilt. In het netwerk ligt ook de bestemming van de mens en van dit tijdperk.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;