Vraag en antwoord

Hoe kan ik meebewegen met de beweging van de tijdperken?

Dat impliceert al dat je mee wilt bewegen? Of snap je dat meebewegen van levensbelang is?

In eerste instantie zal je langzaam mee kunnen bewegen, je lichaam is over het algemeen niet bekend met de eeuwige beweging of de snelheid van Licht. Je kunt liefdevol meebewegen door dicht bij je eigen tempo te blijven. Of dat tempo nu opgelegd, onbewust of geforceerd is dat is altijd je eerste uitgangspositie. Daar waar je nu bent.

Van daaruit kijk je of je bijvoorbeeld kunt verstaan wat ik schrijf en of je er meer over wilt weten. Niet alleen mentaal, maar met name ook in je menselijke lichaam. Het is juist ons Lichaam en het lichaam van de aarde waar de eeuwige beweging uitgedragen, gematerialiseerd moet worden. Dit gebeurt door het wakkere menselijke bewustzijn. Het bewustzijn wat GOD kent en vermenigvuldigt.

Reageer op "Hoe kan ik meebewegen met de beweging van de tijdperken?". Of stel een nieuwe vraag.

2 gedachten over “Hoe kan ik meebewegen met de beweging van de tijdperken?”

    • Je weet niet waar je bent. Ik vraag me ook af of dat van belang is. Maar het is fijn dat je om verduidelijking vraagt. Je bent op dit moment daar waar jij denkt dat je bent. Dat is daar waar jouw gedachten, je emoties, je lichaam en je individualiteit is. Dat wil nog steeds niet zeggen dat je daar bent. Het wil alleen maar zeggen dat het een uitgangspunt is vanwaar je kunt ervaren hoe jouw leven op dit moment wel of niet aan je verlangen voldoet. Het verlangen van binnen, diep van binnen daar moet je als mens naar toe. Dat is wel precies wat we over het algemeen niet echt geleerd hebben hoe daar te komen. Wat is dan je eigen tempo, ook dat is relatief het tempo van een individu die is gerelateerd aan zijn/haar ervaringen. Het vastzitten aan opgedane ervaringen bepalen jouw tempo of dat nu ‘snel’ of ‘langzaam’ is, het zegt niks over een tempo wat zorg draagt voor het uitdragen van jouw detail. Een tempo wat mee beweegt in het geheel van leven is geen tempo meer het is beweging en groei.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;