Vraag en antwoord

De slogan van het Watermantijdperk is: ‘All is One and One is All’. Het Watermantijdperk heeft wetten en principes. Wat is de samenhang?

Waar haal je die vraag vandaan?

Ja de slogan is: ‘All is One and One is All’  daarmee is dit ook meteen de wet. Alles is EEN en EEN is alles. Dit betekent dat het persoonlijke verlichting bereiken, zoals we dat gekend hebben in het Vissentijdperk, niet meer van toepassing is. Als je nu tot verlichting wilt komen, zal je alles en iedereen mee moeten nemen. Want jij bent één met het geheel. Zo kunnen we nu leren om met elkaar samen te leven. We zullen ook wel moeten omdat we op dit moment in de tijd hebben gekozen om hier te leven. Dan kan het niet anders dan dat je dat ook diep in je hart wil, anders was je hier niet op aarde.

Natuurlijk zijn er op dit moment heel veel mensen die niet (meer) kunnen voelen of ervaren dat ze hier met een reden zijn. We leven dan ook in een transitieperiode waarin we van het fysieke leven van het Vissentijdperk naar het fysieke leven van het Watermantijdperk aan het gaan zijn. Gelukkig hebben we een wet die er alles aan zal doen om de mensen het besef bij te brengen dat ze EEN met het geHeel zijn. Een wet is er om je te beschermen, te beschermen om je innerlijke wens te leren kennen. Het geeft sturing aan het welzijn van jouw Leven. Helaas worden wetten meestal als een beperking van jouw Wil gezien en ervaren. Dit is de reden waardoor mensen zich al bij voorbaat afzetten tegen het woord wet. En dat is jammer, want het leren kennen van de wetten van Waterman draagt er zorg voor dat je leert, hoe samen te Leven als geHeel.

In het geheel is ook de natuur met de elementen. In de natuur leer je de elementen kennen en kan je er sturing aan geven vanuit jouw verlangen er één en Heel mee te zijn. Je vormt jezelf als één geheel met de elementen. Jij bent een uitdrukking van je wens, voortkomend uit EEN en uitdrukkend als Eén. De ervaring van All is ONE and ONE is ALL is overal in aanwezig als je het maar wil zien, horen en voelen.

Reageer op "De slogan van het Watermantijdperk is: ‘All is One and One is All’. Het Watermantijdperk heeft wetten en principes. Wat is de samenhang?". Of stel een nieuwe vraag.

Plaats een reactie

Stel je vraag

Mijn vraag gaat over;