Eco 2 tot 4 persoons vakantiewoningen

Wat valt er nog te zeggen van woningen die zo comfortabel zijn en dan ook nog eens op de mooiste plek van de Achterhoek staan! Je wordt er stil van. De woningen zien er mooi en stijlvol uit. De vergezichten met de ondergaande zon in al haar schitterende kleuren zijn zo rustgevend. Ga op in de glooiende hellingen van het Achterhoekse coulisselandschap en vergeet even alles om je heen.

De Eco Vakantiewoningen zijn beschikbaar vanaf mei 2020, geschikt voor vier personen en voorzien van een moderne luxe keuken. De woningen worden elektrisch verwarmd waardoor het gebruik van gas niet langer nodig is. We maken gebruik van de zon om ons te voorzien van warmte/verkoeling, dit voor de nodige comfort. Compleet met zonnepanelen op het dak en airco’s in de woon- en slaapkamers. Kortom, hier kom je tot rust en geniet je voor korte of langere tijd van een welverdiend verblijf. De twee overdekte terrassen staan garant voor ontbijten en dineren in de verfrissende buitenlucht. Eindeloos genieten van de ruimte en het uitzicht in de Achterhoek.

Beleving omgeving:

Ons Domein is te bereiken via een bijna kilometer lange doodlopende
oprijlaan. Hierdoor ben je verzekerd van de natuurlijke stilte van het platteland, de kabbelende rivier en de prachtig zingende vogels. Vanaf ons terrein zijn verschillende fiets en wandelpaden direct bereikbaar. De Besselink Stuw is het toegangsbruggetje naar Almen waar je met de fiets ‘s ochtends verse broodjes kunt halen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Finse sauna met ligweide. En als er familie of vrienden op bezoek komen, kan je gebruik maken van de professionele buitenkeuken. Kom het zelf ervaren, we kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten.