Walk & Talk

Wandelen als zin-geving

Onze wandelingen geven letterlijk ZIN.

Tijdens de wandeling geef ik geleide meditaties en lessen over het Leven.

Wil je antwoorden op: waarom leef ik, wie ben ik, ik heb alles maar ben nog niet gelukkig, ik ben depressief, ik word gek van mijn lichaam en denken enz. enz.

Hier leer je waarom je leeft en hoe je richting geeft aan je eigen Leven.

Vanaf je huis of die mooie plek waarvandaan jij wilt wandelen. De wandelingen geven je ontspanning en inspiratie. Je hoort en ervaart de natuur en je leert over en van je eigen natuur, je eigen mens zijn. Wat is mens zijn? Een gezond(en) mens ervaart rust en eenheid met de natuur en heeft weet van het creëren van een natuurlijk geordende schepping.

De hele wandeling word je gedragen in de schoonheid van de natuur en het verstaan van de diepere zin van Leven. Je loopt samen met ons en toch je eigen weg. De weg die je loopt is de weg die je creëert en vice versa.

Het is een fijne manier om elkaar te ontmoeten en veilig, want ook al lopen we samen je bepaalt je eigen weg.

We lopen met het online programma Gotomeeting. De app van Gotomeeting kun je downloaden in jouw App Store. Je ontvangt voor de Walk en Talk start de link voor deelname. Het is een geniale (zoals een mede wandelaarster zei) manier om op jezelf en met elkaar te wandelen. Je kunt alleen luisteren maar ook vragen stellen of je ervaringen delen. Op deze manier ben je vrij om op je eigen tempo te wandelen en je eigen afstand van de wandeling te bepalen.

En terwijl je lichamelijk en geestelijk tijd en aandacht voor je zelf hebt, krijg je ook de handvatten om je Leven te verdiepen en vervulling te vinden.

Graag tot horens bij onze Walk en Talk

Tip: Boek je voor meer personen tickets? Vul dan de gegevens in van de alle deelnemers; iedereen ontvangt dan de link voor deelname.

Datum

29 jul 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:00

Kosten

€15,00

Organisator

Mura
Telefoon
+31 (0)6 1294 9243
Email
mura@aquarianlighthouse.nl
Uitverkocht!