Oefeningen en Geleide Meditatie

Op doordeweekse dagen beginnen we met oefeningen en geleide meditatie, heerlijk om de dag te beginnen.

Elke doordeweekse dag 08:30-08:55u. Neem voor meer informatie en boeken contact op met Mhura.

Maak zelf je bezinningsprogramma tijdens je verblijf

Het programma wat we aanbieden is erop gericht mee te kunnen doen wanneer je daar behoefte aan hebt. Het programma gaat het hele jaar door, je kunt bijna het hele jaar aansluiten met of zonder overnachting. Stel je voor dat je er een weekje tussen uit wilt met een vriend of vriendin en ondertussen leer je over de zin van leven en hoe je de zin van Leven toe kan passen. Een leuke en zin gevende ervaring.

In de beweging van het programma met de steeds terugkerende onderwerpen groeit je bewustzijn. Je komt tot verdiepende ontdekkingen en vernieuwende inzichten. Hiermee verandert jouw Leven en het Leven als geheel. Stapje voor stapje tot dat we daadwerkelijk volledig getransformeerd het Leven van Waterman hebben vormgegeven en kunnen/willen Leven. 

Stel zelf je ideale programma samen tijdens je verblijf bij Aquarian Lighthouse. Diverse activiteiten worden regelmatig georganiseerd. Je kunt je hier ter plekke voor inschrijven. In de middagen zijn geen activiteiten gepland zodat je daar zelf invulling aan kunt geven, zo maken we een combinatie van activiteit, ontspanning, leren en integreren in het dagelijkse leven. 

Datum

18 apr 2024

Tijd

08:30 - 08:55

Locatie

Domein Groot Besselink
Domein Groot Besselink
Lage Lochemseweg 31 C 7218 PA Almen
Website
https://grootbesselink.nl

Organisator

Mura

Plaats een reactie