Bij-EEN komst (vrouwengroep)

Al 32 jaar werk ik met vrouwen. We delen onze gevoelens over relaties, verwachtingen, teleurstellingen, hoop, kinderen, opvoeding, emoties, denken en ga zo maar door. We kijken ook hoe onze gedragingen zich verhouden in de massa/in het collectieve bewustzijn. Wat is onze taak als vrouw, wat is onze liefde als vrouw, hoe natuurlijk en Echt zijn we? Wat ik in al die jaren heb ontdekt dat het met name enorm leuk is om met elkaar op pad te zijn en tegelijkertijd inzichten te krijgen in je Levend vormende kracht.

Elke vrijdag 09:00-11:00u. Neem voor meer informatie en boeken contact op met Mhura.

Maak zelf je bezinningsprogramma tijdens je verblijf

Het programma wat we aanbieden is erop gericht mee te kunnen doen wanneer je daar behoefte aan hebt. Het programma gaat het hele jaar door, je kunt bijna het hele jaar aansluiten met of zonder overnachting. Stel je voor dat je er een weekje tussen uit wilt met een vriend of vriendin en ondertussen leer je over de zin van leven en hoe je de zin van Leven toe kan passen. Een leuke en zin gevende ervaring.

In de beweging van het programma met de steeds terugkerende onderwerpen groeit je bewustzijn. Je komt tot verdiepende ontdekkingen en vernieuwende inzichten. Hiermee verandert jouw Leven en het Leven als geheel. Stapje voor stapje tot dat we daadwerkelijk volledig getransformeerd het Leven van Waterman hebben vormgegeven en kunnen/willen Leven. 

Stel zelf je ideale programma samen tijdens je verblijf bij Aquarian Lighthouse. Diverse activiteiten worden regelmatig georganiseerd. Je kunt je hier ter plekke voor inschrijven. In de middagen zijn geen activiteiten gepland zodat je daar zelf invulling aan kunt geven, zo maken we een combinatie van activiteit, ontspanning, leren en integreren in het dagelijkse leven. 

Datum

22 sep 2023

Tijd

09:00 - 11:00
Domein Groot Besselink

Locatie

Domein Groot Besselink
Lage Lochemseweg 31 C 7218 PA Almen
Website
https://grootbesselink.nl

Plaats een reactie