Bij-EEN komst Man-Zijn

Man zijn is best lastig als je daar de diepere betekenis van probeert te verstaan. Er is geen Man zonder Vrouw en vice versa, geen schepper zonder schepping en vice versa, wat nu?

Elke maandagavond 18:30-20:30u. Neem voor meer informatie en boeken contact op met Mhura.

Maak zelf je bezinningsprogramma tijdens je verblijf

Het programma wat we aanbieden is erop gericht mee te kunnen doen wanneer je daar behoefte aan hebt. Het programma gaat het hele jaar door, je kunt bijna het hele jaar aansluiten met of zonder overnachting. Stel je voor dat je er een weekje tussen uit wilt met een vriend of vriendin en ondertussen leer je over de zin van leven en hoe je de zin van Leven toe kan passen. Een leuke en zin gevende ervaring.

In de beweging van het programma met de steeds terugkerende onderwerpen groeit je bewustzijn. Je komt tot verdiepende ontdekkingen en vernieuwende inzichten. Hiermee verandert jouw Leven en het Leven als geheel. Stapje voor stapje tot dat we daadwerkelijk volledig getransformeerd het Leven van Waterman hebben vormgegeven en kunnen/willen Leven. 

Stel zelf je ideale programma samen tijdens je verblijf bij Aquarian Lighthouse. Diverse activiteiten worden regelmatig georganiseerd. Je kunt je hier ter plekke voor inschrijven. In de middagen zijn geen activiteiten gepland zodat je daar zelf invulling aan kunt geven, zo maken we een combinatie van activiteit, ontspanning, leren en integreren in het dagelijkse leven. 

Datum

17 jun 2024

Tijd

18:30 - 20:30

Plaats een reactie