Unieke visionaire camping

We hebben ons best gedaan de luxe camping voor ieder toegankelijk te maken die net als wij houden van rookvrij, rust, ruimte en uitzicht. De keus van een exclusieve camping is gemaakt door dit verlangen. Het architectonische ontwerp met haar ruime bijzondere plekken voor de kampeerder is een lust voor het oog. De elementen Water, Vuur, Aarde en Lucht zijn opgenomen in het geheel.

Het is niet zomaar een camping, het is een camping die een heel eigen verhaal heeft, een verhaal wat je doet verwonderen over de magie van het leven.

Met de tent bij ons op de camping in de Achterhoek komen, is onlosmakelijk verbonden met fietsers, wandelaars, kanoërs, zwemmers en nog veel meer luxe zoekers. Veel mensen hebben deze unieke plek aan de rivier de Berkel al gevonden. Vooral mensen op doortocht die een nachtje tot rust willen komen en van het prachtige uitzicht willen genieten. Ook mensen die voor een langere tijd willen genieten van de rust en de moderne faciliteiten.

Vanaf deze exclusieve camping:

  • Zijn er veel verschillende wandel- en fietspaden met kortere, langere en nog langere wandel- en/of fietstochten door de bossen en het coulisselandschap van de Achterhoek.
  • Heb je de toeristenplaatsen Vorden, Lochem en Zutphen die op loopafstand te bereiken zijn voor de gevorderde wandelaar.
  • Wandel en fiets je prachtige routes door de rustige Achterhoek.
  • Heb je een rustplek tijdens je sportieve kanotocht van Billerbeck in Duitsland naar de IJssel bij het authentieke stadje Zutphen.
  • Gaan er al mensen suppend de naast ons gelegen rivier de Berkel over.
  • Niet vergeten de Besselink stuw, waar de vissers hun hart op kunnen halen aan de verscheidenheid van vissen die hier langs zwemmen.

Met het verwarmde bijzondere sanitairgebouw en de mogelijkheid tot een verblijf in de sauna, kan je weer vol goede moed je pad verder vervolgen. Je kunt ook je eten bereiden in de professionele buitenkeuken. Bij slecht weer kun je gebruik maken van onze gezellige verblijfsruimte om een kopje koffie te drinken of om bij te komen.

Graag verwelkomen we jullie in het nieuwe seizoen voor een welverdiend verblijf.

Op onze nieuwe luxe camping in de Achterhoek hebben we prachtige en gevarieerde plaatsen voor een caravan. Op alle plaatsen is volop zon en op sommige is er ook schaduw. Elke plek heeft een prachtig uitzicht over het coulisselandschap van de Achterhoek of op de rivier de Berkel.

‘s Ochtends wakker worden voor een duik of een hengel uitgooien in de rivier de Berkel, dat is wat het hier bijzonder maakt. Deze kleinschalige luxe camping heeft een unieke ligging en het onder architectuur ontworpen terrein is bij uitstek geschikt om een exclusieve beleving te ervaren.

Vaak worden familie en vrienden uitgenodigd om kennis te maken met deze mooie plek.  De gasten zijn trots om hier te kunnen verblijven en vertellen over het prachtige uitzicht en de adembenemende zonsopkomst en -ondergang.

We hebben acht plekken beschikbaar gesteld als seizoensplek, zodat je de omgeving van Almen, Zutphen, Lochem en Vorden nog beter kunt leren kennen. De verblijfsruimte om eventueel bij slecht weer te kunnen relaxen, de activiteiten om geïnspireerd te worden en het zonnige gezellige terras geven ook voldoende mogelijkheden om alles uit je verblijf te halen.

Vanaf onze camping in de Achterhoek kan je fietsend en wandelend naar Lochem, Zutphen en Vorden. Ook Gorssel en Ruurlo liggen op fietsafstand. Wil je ook de interessante steden Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Zwolle, Hengelo en Enschede ontdekken, dan is dat met de auto prima te doen. Ook het prachtige Bad Bentheim in Duitsland net over de grens is de moeite waard voor een dagje uit.

Met de camper onderweg  naar een camping in de Achterhoek is steeds meer in trek. Makkelijk je auto en bed in om vervolgens met de fiets of wandelend Almen, Zutphen, Vorden en Lochem ontdekken. Wij hebben speciaal voor campers mooie ruime plekken, verhard met grasstenen. Het zijn plekken midden in het glooiende landschap van de Achterhoek. Onze unieke niet-roken camping ligt aan de wervelende rivier de Berkel en dat nodigt uit tot een frisse ochtendduik. Waar wij aandacht aan besteden is het behoud van het prachtige uitzicht om de ervaring van ruimte te versterken. Onze exclusieve locatie is een fantastische uitvalsbasis om te fietsen naar de steden Lochem, Zutphen en Vorden met alle bijzonderheden die deze mooie plaatsen te bieden hebben. Ook Gorssel met Museum MORE en Ruurlo met zijn bijzondere liefdes-pad, maken deze luxe camping in Almen een geliefde plek om van te vertrekken. Bij terugkomst op de camping kan je genieten van de infrarood- of Finse sauna en gebruik maken van het  luxe sanitairgebouw. Wil je graag barbecueën dan kan dat in onze professionele buitenkeuken. Ook lekkere koffie met eigen gemaakt gebak of een heerlijke hartige tosti behoort tot de mogelijkheden op ons zonnige terras in de Achterhoek.

Laat je verrassen door de ligging van de unieke Camping Domein Groot Besselink in de Achterhoek.

Buitenkeuken

De buitenkeuken is te huur voor campinggasten.

Sauna met saunaweide

Is tegen betaling te reserveren, maximaal 6 personen.